Jalur Pangwangunan

VR
  • Jalur Pangwangunan
    Ngaronjatkeun fasilitas urang salaku per advancements téhnologis panganyarna geus prioritas dina falsafah manufaktur urang. Taun-taun ieu, kami reueus nuturkeun prakték manufaktur anu pangsaéna sareng cek kontrol kualitas anu ketat.
    MACA DEUI
    • 2002

      Nyetél 600 méter pasagi ngolah bengkel leutik, delving kana rupa prosés jeung téhnologi tina alat, konsentrasi dina ngolah produk semi-rengse.

    • 2004

      Ngadegkeun Yangjiang Yangdong Ruitai Hardware Products Co., Ltd.

    • 2006

      Pausahaan ngadegkeun tim ngembangkeun produk pikeun ngaronjatkeun diversity produk.

    • 2008

      1. Hasil dimekarkeun rupa knives dapur jeung diala sababaraha sertipikat patén produk.

      2. Pabrik geus dimekarkeun pikeun 3.000 méter pasagi, kalawan mode manajemén leuwih standardized jeung lingkungan produksi alus.

    • 2009

      1. Dilegakeun wewengkon pabrik ka 5000 méter pasagi;

      2. Meunangkeun sababaraha sertipikat patén produk;

      3. Ngadegkeun departemén perdagangan asing.

    • 2012

      Ilubiung dina paméran jeung didatangan konsumén, sarta aktip ngajajah pasar luar negeri.

    • 2013

      1. Bangun pabrik sorangan anu luasna 10.000 méter pasagi, pasang tempat para karyawan, kantin staf, fasilitas hiburan, jsb.

      2. Kéngingkeun sertipikat inspeksi BSIC / BV.

    • 2014

      1. Ngadegkeun Yangjiang Yangdong Ruitai Industry and Trade Co., Ltd.. pikeun dilegakeun pasar luar nagri sareng nampi perbaikan langkung.

      2. Walmart ngadatangan pabrik urang pikeun komunikasi gawé babarengan.

    • 2018

      Didaptarkeun Yangjiang Jinlei Téhnologi Development Co., Ltd., ngembangkeun runtuyan las garis produksi otomatis, sarta invested di produksi pabrik jeung jualan, mesin, fixtures, molds, jasa saatos-jualan, meunang mayoritas peers jeung pangakuan domestik jeung luar nagri, sarta gaining reputasi alus.

    • 2019

      Numutkeun BSIC nasional jeung desain standar ISO, pabrik geus dimekarkeun pikeun 15.000 méter pasagi, milu dina paméran mancanagara, sarta ngadatangan konsumén pikeun aktip ngajajah pasar asing pikeun ngahontal hasil alus.

    • 2020

      Kéngingkeun sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, sareng rupa-rupa tautan padamelan Ruitai langkung ningkat saluyu sareng sistem pikeun mastikeun kualitas produk sareng ningkatkeun kasadaran manajemén perusahaan.

  • 1 (1)
    1 (1)
  • 1 (2)
    1 (2)
  • 1 (3)
    1 (3)
  • 1 (4)
    1 (4)
  • 1 (5)
    1 (5)
  • 1 (6)
    1 (6)
  • 1 (7)
    1 (7)
  • 1 (8)
    1 (8)
  • 1 (9)
    1 (9)
  • 1 (10)
    1 (10)
  • 1 (11)
    1 (11)
  • 1 (12)
    1 (12)
  • 1 (13)
    1 (13)
  • 1 (14)
    1 (14)
  • 1 (15)
    1 (15)
  • 1 (16)
    1 (16)
Kirim pesen

Dedicated pikeun ngabantosan klien ngarengsekeun masalah anu paling nangtang sareng masalah téknologi.

Mangga ngalengkepan formulir di handap, sarta tim jualan kami bakal di kabaran ku anjeun teu lila.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese