Jalur Pangwangunan

VR
  • Jalur Pangwangunan
    Ngaronjatkeun fasilitas urang salaku per advancements téhnologis panganyarna geus prioritas dina falsafah manufaktur urang. Taun-taun ieu, kami reueus nuturkeun prakték manufaktur anu pangsaéna sareng cek kontrol kualitas anu ketat.
    MACA DEUI
    • 2002

      Nyetél 600 méter pasagi ngolah bengkel leutik, delving kana rupa prosés jeung téhnologi tina alat, konsentrasi dina ngolah produk semi-rengse.

    • 2004

      Ngadegkeun Yangjiang Yangdong Ruitai Hardware Products Co., Ltd.

    • 2006

      Pausahaan ngadegkeun tim ngembangkeun produk pikeun ngaronjatkeun diversity produk.

    • 2008

      1. Hasil dimekarkeun rupa knives dapur jeung diala sababaraha sertipikat patén produk.

      2. Pabrik geus dimekarkeun pikeun 3.000 méter pasagi, kalawan mode manajemén leuwih standardized jeung lingkungan produksi alus.

    • 2009

      1. Dilegakeun wewengkon pabrik ka 5000 méter pasagi;

      2. Meunangkeun sababaraha sertipikat patén produk;

      3. Ngadegkeun departemén perdagangan asing.

    • 2012

      Ilubiung dina paméran jeung didatangan konsumén, sarta aktip ngajajah pasar luar negeri.

    • 2013

      1. Bangun pabrik sorangan anu luasna 10.000 méter pasagi, pasang tempat para karyawan, kantin staf, fasilitas hiburan, jsb.

      2. Kéngingkeun sertipikat inspeksi BSIC / BV.

    • 2014

      1. Ngadegkeun Yangjiang Yangdong Ruitai Industry and Trade Co., Ltd.. pikeun dilegakeun pasar luar nagri sareng nampi perbaikan langkung.

      2. Walmart ngadatangan pabrik urang pikeun komunikasi gawé babarengan.

    • 2018

      Didaptarkeun Yangjiang Jinlei Téhnologi Development Co., Ltd., ngembangkeun runtuyan las garis produksi otomatis, sarta invested di produksi pabrik jeung jualan, mesin, fixtures, molds, jasa saatos-jualan, meunang mayoritas peers jeung pangakuan domestik jeung luar nagri, sarta gaining reputasi alus.

    • 2019

      Numutkeun BSIC nasional jeung desain standar ISO, pabrik geus dimekarkeun pikeun 15.000 méter pasagi, milu dina paméran mancanagara, sarta ngadatangan konsumén pikeun aktip ngajajah pasar asing pikeun ngahontal hasil alus.

    • 2020

      Kéngingkeun sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, sareng rupa-rupa tautan padamelan Ruitai langkung ningkat saluyu sareng sistem pikeun mastikeun kualitas produk sareng ningkatkeun kasadaran manajemén perusahaan.

  • 1 (1)
    1 (1)
  • 1 (2)
    1 (2)
  • 1 (3)
    1 (3)
  • 1 (4)
    1 (4)
  • 1 (5)
    1 (5)
  • 1 (6)
    1 (6)
  • 1 (7)
    1 (7)
  • 1 (8)
    1 (8)
  • 1 (9)
    1 (9)
  • 1 (10)
    1 (10)
  • 1 (11)
    1 (11)
  • 1 (12)
    1 (12)
  • 1 (13)
    1 (13)
  • 1 (14)
    1 (14)
  • 1 (15)
    1 (15)
  • 1 (16)
    1 (16)
Kirim pesen

Dedicated pikeun ngabantosan klien ngarengsekeun masalah anu paling nangtang sareng masalah téknologi.

Mangga ngalengkepan formulir di handap, sarta tim jualan kami bakal di kabaran ku anjeun teu lila.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese